Jospa sitä välillä aktivoituisi bloginkin puolella. Oonhan mä käsityöhommia tehnyt jonkin verran, ja aina sitä nyt jotakin kirjotettavaa ja kuvattavaakin toki olisi. Kissoja ainakin, jos ei muuta :)

Itse asiassa voisin käydä valokuvailee myös mun ja naapurin tätin ostamat kesäkukat, kun nekin omin kätösin istuteltiin talolaistemme iloksi. Ja kauniin amppelineilikan sain myös parvekettamme koristamaan. Tosin sitä näytän vasta, kun on saatu hieman paremmin puunattua tuo partsi. Tänään aloteltiin hommaa, ja vielä siinä sitä riittää, huhhuh. En vaan voi uskoa, että näin paljoa siitepölyä olisi muina vuosina ollutkaan..

Sitten kädentekeleitäkin hieman. Eli tällaset ostin tänään:
dscn2978op.jpg
Mutta miksi? Koska näin kauhean kauniit asiat näissä euron rannekoruissa. Nimittäin sudenkorennon ja linnun, joten pakkohan se oli napata kaksi korua mukaani.
dscn2979t.jpg dscn2981pr.jpg
Myös tämä neliapila oli ihan ok, joten enköhän niistäkin jotain keksi.
dscn2982d.jpg
Joten nipsnaps ja letit purkuun...
dscn2989l.jpg

Nuo kaksi helyä siis näin heti korviksina. Ja tällaiset niistä tuli: dscn2992j.jpg dscn2996l.jpg

Tällaiset tuli samalla kans väsättyä, koska multa ei juuri sinisiä korviksia löydy. Ja tykkään yhdistellä korviksiin jotain vaatteissa tai asusteissa näkyvää väriä, ja onhan mulla sinisiä paitoja useitakin.
dscn2995o.jpg

Vielä pitää esitellä millasia nappeja ja helmiä oon ostanu FB:n Käsityökirppiksen kautta. Ja kaloista on jo ainakin yhdet korviksetkin tehty. Nää vaan on niiiiiiin söpöjä, nam.
dscn2985v.jpg dscn2987f.jpg
Kissat ja koirat ja nuo ankatkin on niin hellyyttäviä että. Eiköhän niillekin joku paikka vielä löydy.
Tuolla odottaa työläs neulomus esittelyä, ja lisäksi yksi superhuippuhyvä raparperipiiraan ohje, jonka lupaan esitellä myöhemmin. Toivottavasti nää koodaukset sujus edelleen jotenkin. Radio silence has ended. For now.