Helou ja heippatimoikkalis.

Tänään tuli viimoinen SLY18-paketti! Eilen muuten tajusin, että kääkkistä blääh, missasin seuraavan kierroksen tyystiin. Nyyhkis. Ei auta, kun pistellä muistutuksia itelleen 3 kk:n päähän, että muistaa sit kierrokselle 20 ilmottautua ajoissa.

dscn2962c.jpg

Tällasta pakettia. Siinä on siis mielenkiintoinen kasvatusalusta & herneen verson siemeniä (eli herneitä, hihii), ihana tiskirätti, värikäs kortti sekä Quick & Easy-reseptikirjanen. Kiitos!! Kiitos Prognoosi. Hän siis paljastui salaiseksi ystäväisekseni :) Pistin äsken herneet likoamaan ja lupaan raportoida siitä, saadaanko versoja, ja syökö kisut kaikki ennen minua... :D Hassua muuten, että tykkään herneen versoista tosi paljon!! Ne on niin hyviä, kun ravintola-annoksissa usein on niitä siinä päällä, namnam... Ja tänään niitä oli koulussa taas salaatin päällä "koristeena", niin toki nappasin versot itsellein. Namskis. Tuntuu, että SLY on osunut ihmeellisen jännästä juuri nappiin, ja samanmoisia kokemuksia oon havainnu oman pakettien saajani ihmetelleen blogissaan...


Yksi päivä löytyi postilaatikosta tällainen iso paketti. Hmm, mitäs täältä löytyykään...

dscn2945f.jpg


dscn2946r.jpg dscn2947.jpg

Ai niin, se ihana voittamani huivi! Ja miten kaunis kissa-kortti! (Tässä vaiheessa mietin, että onkohan lähettäjäkin kissafani, vai onko vaan sattumalta onnistunut korttivalinnassaan hyvin...)

dscn2948v.jpg dscn2951wo.jpg

Vaan kappas vaan ja superkappas! Sieltähän löytyi kolme hiirtä, jokaiselle maukujalle omansa. Ihania hiiriä, sisällään on rapisevaa jotakin. Ja kissat tykkää. Ja mami kanssa, on ne niin söpöjä. Ja ennen kaikkea olin otettu ja liikuttunut tästä; tuntematon ihminen on tehnyt jättimäisen kauniin huivin, ja lähettää sen _minulle_, ilmaiseksi, ja vielä kaiken lisäksi on lukenut blogistani kissoistani, ja halunnut tehdä niillekin jotain... Mun mielestä todella ihanaa.

dscn2952s.jpg

Ja niin, täytyy tietenkin kertoa, kuka se "joku" oli. Se oli Knea Silmukat ristissä-blogista, jonka arvonnasta voitin siis tuon jättimäisen huivin. Siitä löytyy kuvia tuolta blogista, en itse oikein saanut kuvattua...
Arvosti kisut muutenkin tuota Knean pakettia, omaan tapaansa. Piku ja Neo:

dscn2953e.jpg dscn2956r.jpg

Toki Neo myös nukkuu laatikossaan välillä, joskin se on hieman ahdas hälle... Ja loota pikkusen repesi, kun Neo oli laatikossa selällään kerällä ja Piku hyppäsi päälle :D Ja Neo menetti valtaistuimensa hetkeksi (nyt se muuten istua tönöttää taas siellä laatikossa):
dscn2960dr.jpg

Piku on sen verran pienempi, että mahtuu sivuttainkin olevaan laatikkoon. Ja taas mami kiusaa salaman kanssa nukkuvaa, hups.

Sellasta juttua tällä erää. Ehkä saan tänne käsityöasioitakin pian taas. Mulla on nyt ollu vähän hiljasempaa, mitä nyt pikkasen tullut virkkailtua. Ja purettua, tietenkin. Purin ihan kokonaan sen vihreä-keltasen ympyrähommelin, jota myös liiviksi kutsutaan, ja aloitin ihan alusta ton Neulo. Virkkaa. Kirjo ekolangasta-kirjan ohjeella. Toki huomasin jossain vaiheessa, että pitää alkaa poikkeamaan ohjeesta, joten... Saa nähdä millon tuo valmistuu. Toivottavasti joskus. Pitää tsekkailla muutenkin, että mitä oon täällä näyttänyt, kun oon lätkässy FB:n jotain käsityökuvia, niin en muista sit, mitä on ja ei oo täällä.

Kaksi kivaa pupulaista tähän loppuun vielä, kivaa viikonalkua toivottelemaan:

dscn2937p.jpg dscn2899a.jpg