: sulla ei ole sen takia kaapit täynnä lankoja, koska olet harrastellut näitä lankahommia nyt vasta niin vähän aikaa. Jos jatkat tähän malliin, vuoden päästä sulla on vaatekaapillinen lankoja. Luulosi siitä, että "ostan aina vaan tekeillä olevaan työhön (ja teen yhtä kerrallaan)" oli aika tavalla väärä...

 

Eli tiedoks vaan, Cittarissa oli kuin olikin lankatarjouksia. Novitan Kelo oli vaan 4e/kerä, joten ostin harmaan, keltaisen ja vihreän. Täytyy kattoa, jos käy vielä hamstraamassa muutaman joku päivä... Ja Nalleja oli meleerattuja 3e/kpl ja Aloe vera-versiot 4e, ei kovinkaan halpaa, mutta otin pari meleerattua ja yhden vihreän Aloe veran, kun aattelin kokeilla hameen virkkausta tuosta Nallesta. Siis Novita-lehden Kevät 2011-numerosta. Taisi siellä olla jokunen muukin lanka tarjouksessa, joten sentään kaikkeen en haksahtanut.

 

Voisin tähän vielä muistutukseksi itsellein lisätä sellasia juttuja, joita on käynyt mielessä lankailla tulevaisuudessa:

- virkattu hame

- virkattu kello

- jatkot lasten pipoihin!

- jonkinlainen liivi/paita-asia neulottuna

- kassi, virkkaus, miksei neuloenkin

- puikko- ja koukkupussit tai muut säilyttäjät!

- joogasukat (ohje Novita Kevät 2011?)

Semmosia ainakin. Saa ehdotella kivoja ohjeita, noihin tai johonkin muuhun. Toki isona tavoitteena on vanhojen töiden loppuunsaattaminen, etenkin ton Revontuli-huivin. Nyt mennään muuten kerroksella 70 tai sinnepäin. Ja unohtui tuohon ostaa lisää lankaa, tai sitten en raaskinnut, en muista enää. However, onneksi toista kerää on vielä jäljellä. Adios.

P.S. Ensi viikolla vihdoin päässee koulu kunnolla jatkumaan, ja puikot jatkaa viuhumistaan Puistokadulla :)