...mutta ei usein kalliiseenkaan. Että mitäs teet sitten niin. Ostin itse talvikengät kympillä Ellokselta, ja korjasin jo neulan ja langan kanssa toissapäivänä toista tossua. Ja kappas, johan on taas korjuun aika, on näet sama popo hajonnut toiselta puolelta aika samaan tapaan. Katon nyt vielä, jos toi oma apu olisi paras apu, jos hajoilu jatkuu, niin palautan ja vaadin rahat takaisin. Tietenkin. Sillä oli tavara miten halpaa tahansa, sillä on joku oletusaika, kauanko sen voi olettaa kestävän. Ja talvikengällä pitäisi selvitä ainakin yksi talvi. Onneksi noi poposet on sellaset, että tavallisella neulalla onnistuu pistelemään kokoon.

dscn2806o.jpg

 

Toi pakkanen on pahentanut aika tavalla mun särkyjä, etenkin käsisärkyjä, joten osaltaan siksi ei ole käsityöt kauheasti edennyt. Muutenkin tuntuu, että puuhaa riittää. Mutta pikkusen oon saanut aikaan, eilen aloitin ja äsken virkkasin loppuun tollasen pienen tiskirättikokeilun. Lankana toimi kierrätyspuuvillaa sisältävä Hanko ja ohjeen löysin eräästä blogista. Tässä kuvaa, hieman epämääräisen muotoinenhan tuo vielä on, mutta väliäkös hällä...

dscn2803g.jpg dscn2804j.jpg

 

Oon onnistunut taas hävittämään vasta ostamani puikkomittarin, oivoivoi. Ja sitä etsiessäni huomasin aamulla, että ihan kohtalaisesti noita lankoja on kertynytkin... Se on sellasta.

dscn2805v.jpg

 

Nyt jatkan kengänkorjauksen jälkeen pitkästä aikaa Revontuli-huivia, jotta joskus tulisi valmiiksikin se kaveri. Toivottavasti tämän vuoden puolella. Lämmittäisi oikein mukavasti tuolla pakkasissa. Jossa muuten kävin äsken lenkillä. Koko illan otti suunnattomasti päähän ja ärsytti, ilman mitään sen kummempaa syytä siis. Tietokone temppuili ja asiat tökki ja hermot meinas mennä. Ei ole piiiitkään aikaan ollut tuollaista, että noin tosissaan menee hermot, mutta nyt oli. Nerokkaana ja ihmeellisen aktiivisena oliona hyppäsin toppahousuihini ja lähdin puolen tunteroisen erittäin reippaalle kävelylle. Ja katosi muuten ketutus! Saa nähdä muistaako ja jaksaako vastaavaa systeemiä toteuttaa ensi ketutuskerralla, toivotaan. Kauniita unia ja parempaa huomista!

5557zf14fndqw4.jpg

Image: Marcus74id / FreeDigitalPhotos.net