Ja toisilla ei ole palkkaa ollenkaan Onneksi eletään suurenmoisessa Suomenmaassa, jossa vain harva paleltuu pakkasessa lehtiroskikseen. www.youtube.com/watch (Menipä synkäksi, sori vaan.)

 

Muutin tosiaan nyt blogin Yksityiseksi, eli toivon mukaan tyhmät spämmibotit pysyy poissa.

 

Neulomukset edistyy, joskin pakkanen vihloo iltaisin käsiä hieman tahtia hidastaen. Aloitin juuri toisen nuttunuttusen, samoista alpakka-langoista kun edellisenkin, joskin ajattelin nyt käyttää enempi turkoosia kuin violettia. Lisäksi aloitin Novitan Kevät 2011-lehdestä löytyneen Rose Mohair-kolmiohuivin neulonnan. Kauniista aniliinin(? en osaa sävyjä, yyh)punaisesta langasta, namnam. Hieman niinkun pakon edessä aloitin tuonkin, kun olisi himottanut tehdä Revontuli- tai Falling Water-huivi valmiiksi, mutta langat loppui, ja lisää ei kehdannut viimesillä pennosillaan ostaa. Onneksi Kela muistaa tätä palkatonta huomenna ja lankavarastot täydentynee... Ja mies arvostaa.

 

Ja arvatkaas, mitä eilen löytyi postilaatikosta?!? No uusin Novita-lehti ja Sukka-lehti!! Huikeen huippua. Aivan mahtavan paksu lehti, täynnä jos jonkinmoista innostavaa. Etenkin apina-kuviot inspiroivat minnuu. Like father like son. (Hä?)

 

Nyt kipinkapin kamat kasaan ja koululle safkaileen ja opiskeleenkin tietty. Kuvia saatte ensi kerralla, ehkä jo tänään. Oikein hirmuisen mukavaa päivää!!

P.S. Olin viikonloppuna erään järjestön hallituksen kokouksessa, ja siellä viuhtoi huvittavan monet puikot samaan aikaan. Tämän poppoon kautta tutukseni tulleet ihanat neidit järjestävät ensi kuussa "Neulotaan sormet verille"-24h neulehäppeninhin. Uujee, pakkohan se on osallistua.