Image: ningmilo / FreeDigitalPhotos.net

 

 

Ja tässä yksi haaste, jonka aion vielä joku päivä kohdata www.knitty.com/ISSUEfall08/PATTbaroque.html. Tuollaiset barokki-tyyppiset palmikkosukat. Sukkia ei ole edelleenkään tullut aiemmin tehtyä, muistaakseni koskaan, joten saattaa olla, että teen aluksi jotkut hieman iisimmät, ennenkun lähden noita tekemään. Tai sitten en...

 

 

 

Image: vitasamb2001 / FreeDigitalPhotos.net

 

 

Ärrrsyttää, kun niinhän se on, kuten arvelinkin, että tottakai on olemassa myös Salainen NeuleYstävä-asia. Ja siis mitäs ärsyttävää tossa on, saatoit juuri ajatella, mutta onhan siinä. Kun se on neljän kuukauden mittainen aina, ja summat, joilla tavaroita ostellaan ovat mielestäni aika suuria. Toki siinä sais itselle samalla summalla asioita, mahdollisesti jopa tosi kivoja asioita, mutta se on siinä ja siinä laitanko omiin lankoihinikaan 15e/kk... Mutta ehkä joskus liityn tuohonkin, ainakin yhdelle kierroksella, ehkä. Mähän siis oon tosi nuuka, myös lankojen suhteen, ja sen takia mulla ei ole mitään varastoja täällä, vaan ostan yleensä langan, kun tiedät, mitä alan siitä tekemään (eli yleensä, kun edellinen työ on valmis). Toki mulle jää vajaita keriä jäljelle, mutta tällä hetkellä on varmaan semmonen about 7 korkkaamatonta lankakerää tuolla kaapissain. Ja näistä tosiaan ostin 3kpl niitä ihania Rose Mohair-vihreitäkeriä tänään, että en hirmuinen langanhamstraaja ole lainkaan. Ja usein päädyn tekemään 7 veljeksestä asioita, juurikin sen edukkuuden vuoksi; toki se on ihan jees lanka muutenkin. Harmittaa muuten, kun meinasin jo joskus loka-marraskuussa tilailla Dropsilta(?) alpakka-lankoja, kun olivat tarjouksessa vuoden loppuun saakka, ja sillon aattelin, että tilaan sitten joulukuussa, mutta niinpä vaan muistin asian sitten 2.1. Byhyy.

 

 

 

Image: ntwowe / FreeDigitalPhotos.net

 

 

Tosiaan aika tavalla on mennyt tämä päivä toisten blogeja selailessa, neulomusjuttuja siis lähinnä oon katellunna. Toinen must-to-do-juttu on tollainen mahtava revontuli-huivi, niiiiin kaunis. Ulla-lehdestä löytyisi ohje siihen . (Ärsyttää, kun olisi niin helppoa ja mukavaa napsasta vaan kuvat tuolta tähän koristeeksi ja mallia näyttämään, mutta ilmeisesti ilman lupaa niin ei saa tehdä. Byhyy taas.) Tuota varten vaan pitänee hommata kunnolla lankaa, mutta ehkä joskus sekin lähtee tulemaan. Muiden blogeista sain sellasia viitteitä, että monella on usea neule yhtäaikaa työn alla, mutta musta tuntuu, että pitää koittaa saada edellinen aina valmiiksi (tosin nythän mulla on 2 työtä kesken), ettei käy niin, että päätyy vaan alottelemaan juttuja, ja sitten kaikki on kesken.

 

 

 

Image: m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net

 

 

Ja niin joo, kävin ostamassa jännittäviä ruoka-asioita tänään myös. Nimittäin Ekolosta mukaani tarttui psylliumia, quinoaa sekä hampunsiemeniä. Niin ja steviaa sekä raakakaakaota myös. Huomenna aion askarrella noista kolmesta ensimmäisestä ja muutamasta muusta asiasta karppityyppistä leipää. Toivottavasti tulee maukasta (nyt oon tietoisesti kirjottamatta taas kerran "saa nähdä" ). Semmosiaa. Nyt päivän ekat virkkuut käyntiin ja Uusi päivä pyörimään.