Emoselta saapui tänään oikein kauniita servettejä, joista löytyypi kuva esim. Redrosen blogista. Nyt sitten vaan jännitellään omaa pakettia saapuvaksiblush Jännittävää. Olisin muuten hämääntynyt luulemaan servettejä oman SLY:ni lähettämäksi, kuten teki näemmä moni muukin tänään, mutta muiden bloggailut vihjaa vahvasti emon suuntaan.

Semiangsti ja ärsytys tässä päällä, mutta onneksi viimeistään hyvä musiikki helpottaa hieman. Pitäisi vaan pysyä erossa katkeruudesta, mutta todella vaikeaa meinaa välillä olla. Kateus ja katkeruus, mun kuolemansyntini selkeästi. Yhyhyy. Kaiken lisäksi niskahartiaseutu on niiiiin kipeä, ettei kehtais paljon puikkoja tai koukkuja pyöritellä, mutta ehkä pikkusen. Johan tuo naprokseeni vei pahimman terän jomotuksesta... Ja kyllä kyllä, yritän venytellä, niinkun aina.

Kävin muuten katsastamassa tuossa ajelureissullani Tokmannin sekä Minimanin lankatarjonnan. Olihan siellä, mutta ei mitään noista kolmesta kaipaamastani. Voi surkeus. Kun ja jos rahatilanteeni joskus paranee, päätynen tilailemaan Novitalta noita kaikkia tarvitsemiani. Ja otan opikseni, ja ostan ajoissa langat kaikkeen. Ehkä. No ainakin yritän!! Eli nyt muistahan tämä: "Kun päätät alkaa tekemään jotain yli kerän vaativaa asiaa langasta, mene mieluusti jo ennen aloittamista hankkimaan tarpeeksi kyseistä lankaa." Löytyi muuten taas niin mahtava inspiraatio Hupsistarallaa-blogista, että oksat pois. Nyt vaan pohtimaan mistä langasta alkaisin väkertää tipuja itsellein...