Tulin äsken melko väsyneenä koulusta kotiin. Mietin matkalla autossa, että "nyt maistuisi suklaa, pitäisköhän käydä hakemassa...nooh, jospa SLY-pakettini odottaisi jo postissa, elikkäs jospa paketti-ilmoitus löytyisi laatikosta. mitenhän jaksan noutaa sen?...". Mutta mitäpäs tapahtuikaan?!? Paketti oli mahtunut postilaatikkoomme, ja siellähän se minua jo odotteli. Ja mitä paketissa oli? Juurikin kaipaamaani suklaista makua, namnam.
dscn2814z.jpg dscn2815h.jpg
Kuten näkyy koko porukka ilahtui paketistani. Kaverukset riensivät heti pöydälle tutkailemaan, ja jouduin taistelemaan, että sain pakettia kuvaan :D Ekassa kuvassakin näkyy juuri, kun Kiivi sähähti Neo-herralle, kun tuli liian lähelle aarteita tutkimaan.
dscn2816yq.jpg
Piku tyytyi ihailemaan postikuorta.
dscn2817.jpg dscn2818b.jpg
Tällaista paketista löytyi, eli Cointreau- ja maito-suklaakaakaotikut, vaahtokarkkeja, kauniit patakintaat sekä ihana kortti. Kiitos!! <3 Tässä vielä patakinnas esittelyssä.

Elikkäs erinmoisen suurenmoinen kiitos SLY:lleni, onnistuit täydellisesti! Noita kaakaotikkuja en ollutkaan ennen kokeillut, enkä muuten vaahtokarkkejakaan kaakaooni laittanut, ja täytyy sanoa, että maistui. Siis en tietenkään raaskinut säästää noita ulkoiluihin, vaan maistoimme heti. Täytyy sanoa, että mieheni oli myös oikein iloinen paketista :)

Ja lisää hyviä uutisia!! Spottasin todennäköisesti tarvitsemani Nalle-langan Facebookin Käsityötavara-kirppis-alueelta, joten lankaa on riittämiin. Sain myös sähköpostin Novitalta, että heidänkin kauttaan tuota saattaisi onnistua saamaan. Ihanan hyvää asiakaspalvelua!! <3 Erään mukavan ystävän avustuksella löysin myös eilen Cittarista tummanvihreää 7 veljestä kerän, jihaa! Teen siis siitä huivistani sen kokoisen, että yksi kerä riittää. Toi muuten tämä ihana henkilö minulle omaa tarvitsemani väristä Nalleakin! Toiset vaan on ihania.

Sellaista hyvää mulle tänään. Mitäs sulle? Toivottavasti muidenkin asiat sujuu ja maailma kohtelee hyvin. Hilppeän mukavaa illanjatkoa ja vielä parempaa loppuviikkoa. My heart is filled with love so I rest my case.