Josta tulikin mieleeni, että voiskin alkaa keräilemään kisunruokapurkeista niitä klipsuja, ja tehdä jonkun työn Annelin inspiroimana klipsuista ja langasta. Ehkä joskus. Tulee tosin aika usein ostettua kisunmuonaa niissä pahvipurkeissa, kun ne on kevyempiä kantaa ja miukuille maistuu se ruoka mainiosti. Voisinkin koittaa linkata taannoin kuvaamani "pikku-Piku sekoilee videon, jos vaan onnistun.

Edit. Koska en muuten onnistu, tässä linkki FB:ssä olevaan videoon:www.facebook.com/photo.php

 

Huomaan, että aika kissapainotteista juttua on tullut viime aikoina, etenkin FB:hen, mutta väliäkös hällä. Ärsyttää, kun kamera on niin epälaadukas, ettei nappaa kuvailla juurikaan. Toisaalta en koe järkeväksi tuhlata rahaa kameraan meidän käytöllämme...

Pää ei toimi, piti jotain kirjottaakin tähän, mutta asiat pomppii aivoissa pimpompim, ihan sikin sokin.

Huvitti muuten eilen hieman, kun kävin Prismassa ja ajattelin ostaa lankaa. Siis perusvihreää Seiskaveikkaa siihen yhteen tekeillä olevaan huiviin sekä aloittamaani hamoseen meleerattua vihreää Nallea. Niin arvatkaas oliko Prismassa kumpaakaan. Noup. Kävin jo paineessa kattomassa Novita-lehdestä siellä, että ei kai noiden tekoa ole lopetettu, mutta ei sentään. Huh. Ymmärrän kyllä hyvin, miksi suositellaan ostamaan kerralla langat valmiiksi neuloksiin, mutta minkäs teet, kun ensin ostat langan ja sitten löydät inspiraation siihen, mitä alat tekemään? Niinpä. Noh, ehkä se tästä. Nyt on tosiaan tuollainen Novita-lehdestä löydetty virkattu hamonen tekeillä:

Ehkä se siitä hiljakseen valmistuu, katellaan.

Järjestelin muuten kaikki langat hienosti sellaseen sängynaluslaatikkoon, ja havaitsin, että onhan niitä keriä muutama...Kihih. Ja semmonen juttu vielä, että mietin, että voisin ostaa Melody Griffitsin 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin-kirjan. Selasin kaverilla, joka oli lainannut sen kirjastosta, ja mietin, että jos alan siitä skannaileen kiinnostavia malleja, niin joudun skannaamaan koko kirjan... 25 euroa näkyisi Suomalaisessa olevan tuo, hmm. Jäänee mietintään.