dscn2819r.jpg

Mummoni on huippu tyyppi, ja onpa hän keräillyt fiksuna tyttönä kauniita nappeja varastoon (ja toki tavallisempiakin). On jopa hänen mummonsa vanhoja nappeja jemmassa, kivasti lankoihin pujoteltuna, ja tämä tyttö sai sieltä valita tänään sokerit päältä! Vielä jäi muutamia, no okei, monia kauniita ja inspiroivia nappeja sinne, mutta pyydän niitä sitten, kun olen käyttänyt nuo edelliset. Kun en kehtoo jemmata niitä itelleni, kun mummo on kuitenkin käyttöä varten niitä napsinut vuosien varrella.
Kaiken hyvän lisäksi mummon mies sai kuin saikin korjattua minun ompelukoneeni, joten nyt sujuu taas ompeluhommatkin. (Enää puuttuu jaksamista ja inspiraatiota, mutta ehkäpä ensi viikon loma-aika auttaa edes jommassa kummassa. Toivotaan. On meinaan kankaitakin yllättäin tuolla yksi kaappi pullollaan blush Mutta nyt napit esittelyyn:
dscn2827.jpg dscn2820k.jpg
Tämä on ehkä kaikista kaunein. Nämä tulevat siihen vihreään Falling water-huiviin, joka onkin muuten nappeja vaille valmis.
dscn2828l.jpg dscn2832um.jpg
dscn2829q.jpg dscn2837b.jpg
dscn2834m.jpg dscn2835mu.jpg
Semmosia, eikö oo ihania. Ja inspiroivia! Jotain hiuspantaa ainakin suunnittelin noista punasista ja metallisista mahdollisesti, mutta näkee sitten, mitä niistä syntyy.

Neulomukset edistyy, hitaasti muttei niin varmastikaan. Puro Pakkasyötä sain Revontuleeni tilattua FB:n Käsityötarvike-kirpputorin kautta. Suosittelen ehdottomasti kaikille käsityöihmisille tuota kanavaa (vai miksi niitä FB:ssä sanotaankaan oikeaoppisesti)! Puron lisäksi saan sitä kautta hameeseen kaipaamaani Nallea, ensi viikolla. Lisäksi saatoin tilata sen Ekolanka-kirjan sekä huisin ihanat maatuska-riipukset, mutta tuota... Se on semmosta. Eli en suosittele tuota paikkaa lainkaan sellaisille, jotka eivät saa "tuhlailla" käsityöhommiin wink (Rumia noi uudet hymiöt muuten.)

Tällasia mukavia juttuja tänne kuuluu. Muutenkin asiat melkoisen hyvin, elämä on kivaa ja kissat söpöjä, joskin vaativia. Taidankin antaa kuomille parit muikut vielä iltapalaksi ja kääntyä itse teeveen pariin. Sayonara tai jotakin. heart

P.S. Keksin aloittaa FB:ssä semmoisen, että ainakin kuukauden ajan laitan joka päivä profiiliini [minä] <3 [jotakin, mistä pidän kovasti tai mitä rakastan]. Hyvä idea mielestäni, jos vaikka auttaisi muuttamaan ajattelua vielä positiivisemmaksi. We'll see. Tähän mennessä oon <3 ainakin mummoa ja nappeja; kotia & sitä, etten ole asunnoton; säännöistä poikkeemista ja Jari Tervoa. Heh.