Ensinnäkin, tuon toinen blogini on mennyt taas itsekseen solmuun, teki kerran aiemminkin noin. En ole jaksanut korjata asiaa, joten siirtänen nyt kaiken höpötykseni tänne. Nyt on onnistunut kuvien linkkailu yllättävän hyvin, joten jatkanen vielä tällä sivustolla, mutta katsellaan, miten tulevaisuudessa mennee.

19763wfeadh2fzj.jpg

Image: renjith krishnan / FreeDigitalPhotos.net

 

Sitten SLY-asiaan. Se on mietityttänyt tänäänkin. Osaanko hankkia mitään oikeasti ilahduttavaa ja sopivaa toiselle? Tarkastelin äsken vielä sääntöjä ja parini tietoja, ja tajusin, miten vähän 8e:lla saakaan. Oivoi. Silti siis innolla odotan tulevaa kierrosta, hurjan jännää ja mukavaa. Pitää varoja sanojaan, ettei paljastele mittään On vaan alkanut harmittamaan, kun olisi pitänyt omia tietoja vielä miettiä tarkemmin siihen ilmottautumiseen, mutta noh, ens kerralla sitten. (Jos SLYni luet tätä, niin patakintaita kaivataan, ja reiluista, luomuherkuista ollaan kovin kiinnostuneita.)

27916nmyl4vqja.jpg

Image: Maggie Smith / FreeDigitalPhotos.net

 

Semmossii juttuja. Hirmusen nopeasti juoksee päivät nykyisin, huhhuh. Johan se on iltakin taas. Tänään kokkailin taas herkullista teeleipästä, jossa oli mm. ruisrouhetta, kolmen viljan lesettä, pellavansiemenrouhetta, neljän viljan hiutaletta ja quinoaa. Teeleipä on niin hurjan kätevää ja hyvää, mieskin tykkää. Torstaiksi pitää kehitellä joku helpohko suolainen herkkupiiras, kun koulussa menee 8.00-17.30, niin sovittiin, jotta vikoille tunneille vie aina joku posse evästä kaikille.

 

58782era80fxi3f.jpg

Image: Stoonn / FreeDigitalPhotos.net

 

Ensimmäinen nuttu on muuten valmis! Lasten pipot on suurennuksen alla, siis nuo aiemmin esitellyt. Prinsessan pipo on suurennettu, veljensä pipo vielä vie hetken.

8497vh9u3wzm90.jpg

Image: Darren Robertson / FreeDigitalPhotos.net

 

Mummolla kävin tänään kanssa, ja siltä sain lankoja vaihteeksi. Muutama ihanan pehmoinen sekoitekerä, ja sitten oli joitakin efektilankoja, koristeluun tms. Mummo oli tyytyväinen, kun otin mukaan muutaman neulomukseni ja virkkaukseni ja esittelen käydessäni.